Tentoonstelling dopen in kerk Horn geprolongeerd

Print
Tentoonstelling dopen in kerk Horn geprolongeerd

Belangstellenden die de expositie gemist hebben, krijgen zondag nog een kans. Afbeelding: Christien Dings

Horn -

De tentoonstelling van doopjurkjes, doopdoeken, mutsjes enzovoorts die bij gelegenheid van de boekenmarkt in de Sint Martinuskerk in Horn te bezichtigen was, is met een weekend verlengd. Zondag staan de deuren voor geïnteresseerden opnieuw open van 14.00 tot 16.00 uur.

Iedereen die geen gelegenheid heeft gehad om te komen kijken tijdens de boekenmarkt afgelopen weekend, krijgt alsnog de kans om de expositie rondom het doopsel te komen bekijken. Dankzij de medewerking van verschillende mensen uit Horn en omgeving, die hun dierbare doopkleding en aanverwante artikelen beschikbaar hebben gesteld voor deze expositie, is een mooie collectie doopjurkjes en doopdoeken bij elkaar gebracht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen