Najaarsconcert door Eendrachten

Print
Najaarsconcert door Eendrachten

Het najaarsconcert is het eerste concert van fanfare Eendracht Baarlo onder leiding van dirigent Maurice Daemen. Afbeelding: Fanfare Eendracht

Baarlo -

Fanfare Eendracht Baarlo presenteert zaterdag 26 oktober een najaarsconcert in Zaal Unitas te Baarlo. Aanvang van het concert is 19.30 uur. Voor de gelegenheid heeft Eendracht ook een gastvereniging uitgenodigd, namelijk Fanfare Eendracht Dieteren onder leiding van dirigent Bart Deckers, tot eind vorig jaar nog dirigent in Baarlo.

De beide ‘Eendrachten’ staan borg voor een gevarieerd programma. Eendracht Baarlo opent het programma. Dit is de eerste concertuitvoering onder leiding van dirigent Maurice Daemen uit Maasbracht. Voor dit concert is een vrijwel nieuw programma ingestudeerd met daarbij ook ‘The story of Anne Frank’. Dit werk wordt ook uitgevoerd op 17 november in de kerk in Baarlo tijdens de speciale herdenking van 75 jaar bevrijding Baarlo. In de kerk wordt het stuk ondersteund met filmbeelden. Maar zaterdag is de try-out van dit muziekstuk. Gastvereniging Eendracht viert dit jaar het 150-jarig bestaan en wordt ook wel ‘De Oude Dame van Dieteren’ genoemd. Op hun programma staan onder andere werken van John Williams en Hans Zimmer beiden onder meer bekend van filmmuziek, zoals respectievelijk Jurassic Parc en At world’s End. Deze werken worden tijdens het najaarsconcert ook uitgevoerd. De toegang is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen