Sporttalenten Eijsden-Margraten nomineren voor Sportgala 2019

Print
Sporttalenten Eijsden-Margraten nomineren voor Sportgala 2019

Uit iedere tak van sport kunnen kandidaten voor het Sportgala genomineerd worden. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De Sportraad Eijsden-Margraten en de gemeente houden maandag 9 december het jaarlijkse Rabobank-Sportgala. Kandidaten kunnen nog tot en met 1 november voordragen worden.

Het Rabobank-Sportgala is een avond waarbij stilgestaan wordt bij bijzondere sportprestaties uit het afgelopen jaar. Hiervoor speuren de organisatoren naar de beste sporters binnen de gemeentegrenzen van Eijsden-Margraten. Tijdens het Sportgala worden prijzen in de categorieën sportman, sportvrouw, sportjongen, sportmeisje, sportploeg, paralympische/G-sporter én vrijwilliger van het jaar uitgereikt. Er is ook een aanmoedigingsprijs.

Nomineren

Iedereen in Eijsden-Margraten die een sport beoefent en dit jaar een bijzonder moment of hoogtepunt beleefde kan genomineerd worden. Een jury, bestaande uit medewerkers van Topsport Limburg en het Huis voor de Sport Limburg, beoordeelt de genomineerden. Nomineren kan via www.sportgalaem.wordpress.com. Wie het Sportgala wil bezoeken kan zich aanmelden. De toegang is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen