Alles Gaeve winnende liedje Horster liedjesavond

Print
Alles Gaeve winnende liedje Horster liedjesavond

Alle deelnemers van de Dreumel-liedjesavond van 2019 samen met Prins Lars I en prinses Cindy. Afbeelding: D’n Dreumel

Horst -

Eva Wijnen en Joep Vullings hebben afgelopen weekeinde met het nummer Alles Gaeve deliedjesavond van carnavalsvereniging D’n Dreumel in Horst gewonnen.

Wijnen en Vullings, die meededen onder de naam Samen Beejiën, kregen de meeste punten van de jury van de liedjesavond. Het liedje dat ze zongen is geschreven door Joep Vullings en Maik Cox en gearrangeerd door Frits Tilburgs.

Overige prijzen

Op de tweede plek eindigde het gezelschap Joonk Gelierd, bestaande uit Sandra Vullings, Anne en Sophie Riswick, met Vastenaovend, Joonk Gelierd. Derde werd de groep Frank en de Steren met Laot Los.

Aanmoedigingsprijs

Tevens werd op deze avond de aanmoedigingsprijs uitgereikt aan de groep Superhaelde (William Nefkens, Rob Derix, Pascal van de Bekerom en Tonio Adams) met het liedje Knats Boete Oajem. Dit vanwege de originaliteit van het nummer.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen