Brunssum schenkt aandacht aan ‘Dag van de uitroeiing van de Armoede’

Print
Brunssum schenkt aandacht aan ‘Dag van de uitroeiing van de Armoede’

Afbeelding: ANP XTRA

Brunssum -

‘De dag van de uitroeiing van de Armoede’ wordt wereldwijd gehouden op donderdag 17 oktober. Ook in Brunssum worden die dag meerdere activiteiten gehouden.

Wethouder Servie L’Espoir geeft de aftrap om 14.00 uur in de Brikke Oave. Om 14.30 uur starten de gratis activiteiten. Zo staat op het Lindeplein de soepbus van het Leger Des Heils. Daar is ook een overzicht van de verschillende locaties te krijgen die deelnemen aan ‘Hap & Stap’. Op deze plekken zijn activiteiten te doen en/of is een hapje of drankje verkrijgbaar. Bij ISD-BOL wordt speelgoed ingezameld dat uitgedeeld wordt aan gezinnen met een smalle beurs. Iedereen kan maximaal drie stuks speelgoed inleveren. Om 14.30 en 15.30 uur is er kienen in de Brikke Oave.

Loterij

Bij de start ontvangen deelnemers een stempelkaart. Op iedere locatie die is bezocht, krijgen zij een stempel. Bij inlevering van de kaart, dingen zij mee naar een prijs in de loterij die rond 16.30 uur wordt gehouden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen