Harmonie in wijn

Print
Harmonie in wijn

Er kan geproefd worden van wijn uit diverse landen. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Venlo -

Wijn, muziek en zang staan centraal tijdens de zondagmiddag ‘harmonie in wijn’. Zondag 20 oktober vindt in Domani aan het Dominicanenplein 15 in Venlo een wijnproeverij plaats met wijnen uit diverse landen. Een gedeelte van de wijnopbrengst komt ten goede aan het Koninklijk Philharmonisch Gezelschap Venlo, die over drie jaar haar 200-jarig jubileum viert.

De wijnproeverij wordt verzorgd door Frans Josten van Wijncafé Vin L‘eau aan de Begijnengang in Venlo. Na een uitgebreide uitleg over de rode en witte wijnen wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om wijn te proeven en te bestellen. De proeverij zal met passende muziek opgeluisterd worden. Een gedeelte van de wijnopbrengst komt ten goede aan de harmonie, die over drie jaar haar tweehonderdjarig jubileum viert. Ieder jaar wordt er een uniek etiket ontworpen voor de wijnflessen. Vele kunstenaars hebben hier al aan meegewerkt. Ook dit jaar zal er weer een bijzonder etiket worden gemaakt. Aanvang van de middag is 13.30 uur en de entree is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen