Raadsforum over ontwikkelingen in Heerlens Central Park

Print
Raadsforum over ontwikkelingen in Heerlens Central Park

Afbeelding: Bas Quadvlieg

Heerlen / Hoensbroek -

De gemeente Heerlen houdt een raadsforum over de ontwikkelingen rond het Central Park-project in de Heerlense binnenstad. Dit vindt maandag 21 oktober van 19.00 tot 21.00 uur plaats in het Theater Heerlen.

Tijdens het Raadsforum kunnen burgers zich laten informeren over de plannen voor dit stukje Heerlen. Daarnaast kunnen zij vragen stellen, suggesties doen en in gesprek gaan met de aanwezigen.

Het gebied Central Park omvat het Schinkelkwadrant (Zuid en Noord), een stukje Cityring, het Burgemeester van Grunsvenplein en het Muzenpark. De gemeente Heerlen en IBA Parkstad willen dit beeldbepalende stukje Heerlen-Centrum veranderen in een aantrekkelijk woongebied met nieuwe woningen in stedelijk groen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen