Snoepjacht met Halloween in centrum Heerlen

Print
Snoepjacht met Halloween in centrum Heerlen

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Heerlen / Hoensbroek -

Het centrum van Heerlen staat donderdag 31 oktober in het teken van Halloween. Zo is er een snoepjacht voor de jeugd en lopen er griezels door de stad.

Kinderen mogen tijdens de koopavond tussen 18.00 en 21.00 uur verkleed langs de deuren trekken van de deelnemende winkeliers voor het ophalen van snoep. De griezels lopen door de binnenstad en de deelnemende winkelcentra Corio Center en ‘Loon. Kinderen kunnen met hen op de foto gaan en maken daarnaast kans op een prijs voor ‘grootste griezel’. Deelname is gratis. Kinderen jonger dan 14 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

Zie voor meer informatie www.heerlenmijnstad.nl/halloween

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen