Alzheimercafé Parkstad in het teken van delen van ervaringen

Print
Alzheimercafé Parkstad in het teken van delen van ervaringen

Afbeelding: ANP

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Brunssum / Schimmert / Hulsberg -

Het volgende Alzheimercafé Parkstad Limburg vindt plaats op dinsdag 12 november in Zorgcentrum Tobias, Piet Malherbestraat 2 te Heerlen. De gratis toegankelijke avond begint om 19.30 uur.

Het delen van ervaringen en belevingen staat deze avond centraal. Dit kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van leven van de mensen met dementie en de mantelzorgers ondersteunen bij de zorg. Aan de hand van een korte dvd-presentatie wordt een interactief gesprek gevoerd onder begeleiding van deskundigen.

Aanmelden voor de avond is niet noodzakelijk. Voor meer informatie: Thijs Peeters, tel. 045-5416248 of Leon Pieters, tel. 06-13365008.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen