Duitse broertjes van 5 en 8 botsen met auto van ouders

Print
Duitse broertjes van 5 en 8 botsen met auto van ouders

Afbeelding: Shutterstock

Een 8-jarige jongen en zijn 5-jarig broertje hebben maandagavond in de Duitse plaats Hagen (Noordrijn-Westfalen) een ongeluk veroorzaakt nadat zij de auto van hun ouders hadden meegenomen. Niemand raakte gewond, maar de auto raakte zwaar beschadigd.

De oudste van de twee zou de chauffeur zijn geweest toen de auto rond 23.30 uur tegen een geparkeerde aanhanger knalde. Zijn broertje zat op de bijrijdersstoel. Naast de aanhanger raakte ook een geparkeerde auto beschadigd. Het ongeluk gebeurde een straat verder dan de straat waar het gezin woont.

De ouders van de twee jongens zeiden dat hun kinderen onopgemerkt waren weggeslopen. De politie verwijt de ouders hun toezichtplicht te hebben verzaakt. De auto kon niet meer rijden en is afgesleept.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen