Expositie Fotoclub FotArt in Café d’r Klinge in Heerlen

Print
Expositie Fotoclub FotArt in Café d’r Klinge in Heerlen

Afbeelding: Fotoclub FotArt

Heerlen / Hoensbroek -

Leden van Fotoclub FotArt houden hun tweejaarlijkse expositie in Café d’r Klinge aan het Pancratiusplein in het centrum van Heerlen. De foto’s zijn te zien van vrijdag 18 tot en met zondag 20 oktober.

Fotoclub FotArt is een kleine groep actieve amateurfotografen die samenkomt in het centrum van Heerlen. Zij ondernemen maandelijks tochten en fotograferen uiteenlopende onderwerpen. Er zijn niet alleen natuur-, en architectuurfoto’s, maar ook landschappen en macrofoto’s te bezichtigen. In d’r Klinge zijn naast eigen werk ook foto’s te zien in het gezamenlijke thema ‘transport’. De leden die exposeren zijn Cees van ’t Hoff, Harry Bos, Trudy van der Gaag, Wiel Felder, Jules de Jong en John Simons.

De openingstijden zijn vrijdag van 20.00 tot 22.30 uur, zaterdag van 13.00 tot 19.00 uur en zondag van 13.00 tot 18.00 uur. De entree is gratis.

Voor meer informatie: www.fotart.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen