Herfstwandeltocht door Catsop, Moorveld en Geulle

Print
Herfstwandeltocht door Catsop, Moorveld en Geulle

Afbeelding: Wandelcomité Koninklijke Harmonie St. Caecilia Beek

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Catsop / Geulle / Moorveld -

Het wandelcomité van de Koninklijke Harmonie St. Caecilia Beek houdt zondag 27 oktober de 33ste editie van de herfstwandeltocht.

Startplaats is scoutinggebouw Ooshaka aan de Molenberg in Beek. De weg naar het startlokaal wordt aangegeven met borden ‘wandeltocht’. Op 100 meter van het inschrijflokaal is er ruime parkeergelegenheid. Wandelaars kunnen kiezen uit afstanden van 6, 12, 18 en 25 kilometer. Dit jaar gaat de tocht onder andere richting de buurtschappen Catsop, Moorveld en Geulle.

Starten voor de 18 en 25 kilometer kan tussen 7.30 en 12.00 uur en voor de 6 en 12 kilometer tussen 7.30 en 14.00 uur. De finish sluit om 17.30 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen