Deelnemers Pierre Cnoops Buuttegala bekend

Print
Deelnemers Pierre Cnoops Buuttegala bekend

Met de naamswijziging van de jaarlijkse buutteavond brengt de organisatie een ode aan hun inspirator Pierre Cnoops. Afbeelding: MGL/Peter Schols

Maasbracht -

In het verlengde van haar jaarlijkse traditie heeft Stichting Vrienden Fanfare Eensgezindheid het jaarlijkse buuttegala omgedoopt tot Het Pierre Cnoops Buuttegala. Dit vindt plaats op vrijdag 22 november om 20.00 uur in het Baekerhoes aan de Kerkstraat 1 in Maasbracht-Beek.

Hiermee brengt de stichting een ode aan hun inspirator en animator van het Grand Gala van de Buut. De organisatie heeft het programma inmiddels rond en presenteert zes buutteredners om de avond vorm te geven. In willekeurige volgorde zullen de volgende performers in de ton stappen: Harrie van Geneijgen uit Swartbroek met de buut ‘Sjaak den Weegewacht’, Frans Beevers uit Oirschot met de buut ‘Ciske de opgepimpte boer’, Bas van Neer uit Susteren met de buut ‘werk höbbe is niks….’, Hans Keeris uit Knegtel met ‘de Bloasmuzikant’, Christel van den Dungen met ‘Lies Teeler, op zoek naar een man’ en Har Daniëls uit Herkenbosch met ‘Maan de platvootindiaan’. Het trio Ôngeplök maken de avond compleet met hun muziek doorspekt van humor. De presentatie van het programma ligt in de handen van Ger Frenken. Entreekaarten à 15,- euro zijn verkrijgbaar bij Autobedrijf het Centrum, Boekhandel de Kempenaer, Gemeenschapshoes en Harie Gehlen, Blomenstraat 18, allen in Maasbracht. Info: tel. (0475) 46 40 45.