Prinses Beatrixsingel Valkenburg alsnog op de schop

Print
Prinses Beatrixsingel Valkenburg alsnog op de schop

De kruising Prinses Beatrixsingel - Koningswinkelstraat. Afbeelding: De Limburger

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

De aannemer begint volgende week alsnog met de reconstructie van de Prinses Beatrixsingel in Broekhem.

De werkzaamheden zouden eigenlijk al veertien dagen geleden van start zijn gegaan, maar moesten door de aanhoudende regen worden uitgesteld.

Gemeente en aannemer hebben vervolgens besloten om te wachten tot na de herfstvakantie. Deze week zijn in Valkenburg al andere wegen afgesloten in verband met werkzaamheden aan het spoor. De herfstvakantie is wel aangegrepen om aanpassingen aan de parkeerplaats bij het Odapark uit te voeren. Die is klaar als de school maandag weer begint.

Bij de reconstructie van de Prinses Beatrixsingel wordt begonnen met het gedeelte bij de Prinses Margrietlaan. Vanuit Broekhem blijft de randweg tot aan de Koningswinkelstraat voorlopig open.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen