Vierde voorronde Nu of Nooit in ECI Cultuurfabriek Roermond

Print
Vierde voorronde Nu of Nooit in ECI Cultuurfabriek Roermond

Afbeelding: Pop in Limburg

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Maastricht / Itteren -

De vierde voorronde van de provinciale popwedstrijd Nu of Nooit, een initiatief van Pop in Limburg, wordt vrijdagavond gehouden in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Vijf acts strijden om een plek in de finale. De uiteindelijke winnaar mag traditioneel het Pinkpopfestival openen.

Op het podium verschijnen vrijdagavond vier Maastrichtse acts en een Roermondse formatie. Uit de Limburgse hoofdstad komen Deoomvanjeff (hiphop), Maassa (alternatieve rock, post rock en pop), Maxime X Glyn (RnB/soul) en Tizaan Alphonso (jazz, RnB). Wayne’s Traveling Band (country, folk, rock ’n roll) verdedigt de Roermondse eer in de ECI.

Het programma in de ECI Cultuurfabriek aan de ECI 13 in Roermond begint om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Tickets kosten in de voorverkoop 6 euro en - indien voorradig - aan de kassa 8 euro.

De finalisten worden bekendgemaakt na de laatste van de vijf voorrondes, op 25 oktober in De Nieuwe Nor in Heerlen. De finale wordt op 8 december gehouden in de Muziekgieterij in Maastricht.

Klik hier voor meer info over de voorrondes of het kopen van kaarten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen