Showbizz-rubriek

Kinderen Chantal Janzen gaan los op dialectmuziek: fans razend enthousiast

Print
Kinderen Chantal Janzen gaan los op dialectmuziek: fans razend enthousiast

Afbeelding: Instagram Chantal Janzen

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Realityster Louisa Janssen uit Steyl heeft een onderkinbehandeling ondergaan. Op de foto die ze via Instagram heeft gedeeld, laat ze zien dat ze in orde is.

Bekijk het resultaat na de ingreep!

De Sittardse theater- en televisiemaker Maurice Wijnen krijgt bezoek tijdens zijn werk. De dierenvriend poseert met een pup op zijn schoot voor de camera, terwijl hij laat weten jaloers te zijn op de eigenaresse van deze schattige viervoeter.

De mannen van Chantal Janzen gaan los op het nummer Wengske aan wengske van De Vrijbuiters. De dialectmuziek wordt er met de paplepel ingegoten. Haar Limburgse fans zijn razend enthousiast over het filmpje. ‘De bis zoe lekker gewoën gebleven’, ‘Geaf ze de Limburgse roots maar good mei’ en ‘Och, wie leuk’ passeren de revue.

Ben jij een beetje blijven plakken op de foto? De foto’s van de fandag van dialectband Rowwen Hèze staan inmiddels online.

Niet alleen het Roermondse gamemodel Stefanie Joosten is tevreden met haar shoot, ook haar volgers reageren enthousiast op haar foto. Het kiekje is voor het multifunctioneel gebouw Tokyo International Forum genomen. ‘Ik hou van de architectuur en de helderheid van deze plek’, zegt Joosten over de plaats.

Muziekfestival Amsterdam Dance Event (ADE) barst vanaf woensdag los. De Limburgse dj-formatie Moksi en Venlonaar Jim Taihuttu van Yellow Claw staan tijdens dit event achter hun draaitafel.

Ook radio-dj Rámon Verkoeijen pakt zijn koffer alvast voor dit muziekspektakel.

Even barbecueën op het strand in Australië. De Maastrichtse violist André Rieu blikt even terug naar die ene dag…

Dit bericht bekijken op Instagram

That day we had a BBQ at the beach in Australia ???

Een bericht gedeeld door André Rieu (@andrerieu) op

Babynieuws! De Blerickse radio 2-dj Cielke Sijben is kersverse moeder geworden van een zoon. Vorige week donderdag kwam Japie Brassien ter wereld. „Het was geen vlugge japie, want de bevalling duurde ongeveer 36 uur”, zegt ze dinsdag tegen collega Ruud de Wild.

Oranje Leeuwin Lieke Martens heeft wat tijd voor zichzelf. Dat betekent een dagje shoppen voor de Limburgse.

Dit bericht bekijken op Instagram

?????#shoppings

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

De rasechte Amsterdammer Danny Post laat niet met zich sollen. Dinsdag plaatste zijn club VVV onderstaande tweet vanwege de internationale Coming Out Dag:

‘Komt Danny eindelijk uit de kast?’, reageert een fan op de tweet. De aanvoerder zette de VVV-fan hard op zijn plek na het plagend tweetje. Een briljante reactie op de ‘homograp’.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee