Theatergroep Habbekrats speelt tragikomedie Gouwe Handjes in Hoes van Bree

Print
Theatergroep Habbekrats speelt tragikomedie Gouwe Handjes in Hoes van Bree

Afbeelding: Theatergroep Habbekrats

Maasbree / Panningen -

Theatergroep Habbekrats brengt in het weekend van 1, 2, en 3 november de tragikomedie Gouwe Handjes op de planken van MFA ’t Hoes van Bree aan het Kennedyplein in Maasbree.

Het stuk - dat Haye van der Heyden oorspronkelijk voor John Kraaijkamp sr. Schreef – gaat over Louis, een gefortuneerde en gepensioneerde zakenman die onverwacht alleen komt te staan als zijn echtgenote Emma, waarmee hij intens gelukkig is, plotseling overlijdt.

Aan haar sterfbed moet hij Emma beloven dat hij na haar dood weer gelukkig wordt. Het blijkt een belofte waar hij niet onderuit kan komen en waarin vijf vrouwen een belangrijke rol spelen. Deze vrouwen doen hun uiterste best om hem te troosten. Zo’n rijke alleenstaande man laat je natuurlijk niet zomaar voorbij wandelen.

Op de vrijdag en zaterdag start de voorstelling om 20.00 uur. Op de zondag begint het toneelspel om 15.00 uur. De regie is in handen van Annigje Primowees. Kaarten zijn voor 10,00 euro verkrijgbaar bij DA Drogist de Klimop en Restaurant BRUIZ. Telefonisch reserveren kan ook: 077 4651325 / 06 49965081.

Donderdag 28 november wordt Gouwe Handjes ook vertoond in DOK6 aan het Raadhuisplein in Panningen Kaarten voor deze voorstelling zijn voor 12,50 euro (inclusief drankje en garderobe) verkrijgbaar. Reserveren kan bij DOK6, via 077-3101064 of online via www.dok6.eu

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen