Neuropsycholoog gastspreker op thema-avond Alzheimer Café Reuver

Print
Neuropsycholoog gastspreker op thema-avond Alzheimer Café Reuver

Afbeelding: Getty Images

Reuver -

Is het geheugen te trainen? Op deze en andere vragen gaat neuropsycholoog Roy Kessels in tijdens de eerstvolgende thema-avond van het Alzheimer Café Reuver op dinsdag 12 november.

Klinisch neuropsycholoog Roy Kessels geeft tijdens de bijeenkomst gefundeerde adviezen over geheugentraining, leefstijl en medicatie. „Dementie voorkomen is lastig, maar er is veel mogelijk en men kan nog veel doen om te voorkomen dat de ziekte erger wordt.”

De deuren van het Alzheimer Café Reuver staan iedere tweede dinsdag van de maand tussen 19.30 en 21.00 uur open voor iedereen die meer wil weten over dementie.

Het Alzheimer Café Reuver vindt plaats in Brasserie Bösdael aan de Meester Bosmanshof 107 in Reuver. Voor meer informatie: Mia van Herten, tel. 077-4742941 of 06-21258180.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen