Kledinginzameling basisschool De Koningsspil

Print
Kledinginzameling basisschool De Koningsspil

Geef uw oude kleding een tweede leven. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Thorn -

De ouderraad van basisschool De Koningsspil houdt de halfjaarlijkse kledinginzameling. Na de inzameling op donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november krijgt de ingeleverde kleding een tweede leven in Afrika. Bovendien krijgt de ouderraad voor iedere kilo aan kleding een bedrag dat ten goede komt aan activiteiten voor de kinderen van de school.

Kleding kan worden ingeleverd op donderdag 31 oktober van 11.45 tot 12.15 uur en op vrijdag 1 november van 11.45 tot 12.15 uur bij café D’n Ingel, aan de Schoolstraat 20 in Thorn. Ingezameld wordt draagbare kleding en schoenen, huishoudtextiel, zoals handdoeken, washandjes, dekens en kussenslopen en zachte knuffelbeesten. Niet draagbare, vervuilde of beschimmelde kleding/schoenen, werkkleding, snijafval, tapijten, vloerbedekking, dekbedden, kussens en hard speelgoed worden niet ingenomen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen