‘Bob Dylan Approximately’ bij muziekpodium SundayFolk &more

Print
‘Bob Dylan Approximately’ bij muziekpodium SundayFolk &more

Bob Dylan krijgt een muzikaal eerbetoon in Sevenum. Afbeelding: Muziekpodium SundayFolk &more

Sevenum -

Een club Venlose muzikanten maakt onder de naam ‘Bob Dylan Approximately’ een keuze uit het zeer omvangrijke oeuvre van Bob Dylan. Muziekpodium SundayFolk &more in De Wingerd in Sevenum is het decor voor dit eerbetoon aan Dylan op zondag 27 oktober.

Het gaat hierbij om dezelfde club Venlose muzikanten die eerder een muzikaal eerbetoon bracht aan Neil Young, David Bowie en Crosby, Stills, Nash & Young. De band bestaat uit Roger Pinnow (zang, gitaar, mondharmonica) Jules van Bussel (bas), Marc van Bussel (gitaar), John van Overdijk (gitaar, mandoline, lapsteel, mondharmonica, zang) Tessa Kersten (gitaar, zang), Wim Kauffman (percussie), Karel Koster (toetsen), Marcel Tabbers (drums).

Bob Dylan, geboren als Robert Allen Zimmerman, wordt beschouwd als een van de grootste songwriters van de Verenigde Staten in de twintigste eeuw en ontving in 2016 de Nobelprijs voor Literatuur. Entree € 10, aanvang 16.00 uur.

Meer info is hier te vinden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen