Parkstad Verentreffen in Brikke Oave

Print
Parkstad Verentreffen in Brikke Oave

Impressie van een eerdere editie van het Parkstad Verentreffen. Afbeelding: Luc Lodder

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Brunssum / Schimmert / Hulsberg -

Het Parkstad Verentreffen is dit jaar te gast in de Brikke Oave aan het Lindeplein 7 in Brunssum en vindt plaats op zaterdag 16 november vanaf 19.45 uur.

Het evenement wordt voor de zevende keer georganiseerd door Marleen Mols. Zij is de initiator van het Parkstad Verentreffen, maar ook de beschermvrouwe van C.V. De Streupers.

Carnavalsverenigingen en hun prinsen en prinsessen ontmoeten elkaar, promoten zich en artiesten zorgen voor zang en muziek. Op het programma staan optredens van onder andere Ziesjoem, Thei en Marij, Hoondervel, Kelly Limpens, Ronald en Carien, Marleen Mols, Mario Biesmans, Patrick Pesch, Fiorenza en de showgroep van CV De Streupers.

Vereniging, vasteloavesgroepen en carnavalisten zijn welkom. De entree is gratis.

Voor alle informatie en inschrijvingen: mols.marleen11@gmail.com.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen