Inschrijven voor Duurzame Huizen Route

Print
Inschrijven voor Duurzame Huizen Route

Afbeelding: ANP XTRA

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Tijdens de Duurzame Huizen Route zaterdag 2 en 9 november, zijn er in het hele land en ook binnen de gemeente Eijsden-Margraten huizen te bezoeken met verschillende duurzame maatregelen.

Wie duurzaamheid zegt, denkt aan soorten isolatie, warmtepompen of het duurzaam opwekken van energie. Een bezoek aan een duurzame woning is een mooie manier om kennis en inspiratie op te doen. Op bovenstaande data kunnen duurzame woningen bezocht worden. Inschrijven kan via de website van de organisatie en daar is ook een overzicht van de deelnemende woningen te vinden www.duurzamehuizenroute.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen