Thema-avond over een ‘gezondere sportkantine’

Print
Thema-avond over een ‘gezondere sportkantine’

Sport en gezonde voeding horen bij elkaar. Afbeelding: Le Giesen

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De gemeente Eijsden-Margraten houdt woensdag 30 oktober in samenwerking met Team:Fit een informatieve avond met als thema ‘de gezonde sportomgeving’. De avond die wordt gehouden bij Tennisvereniging Eijsden aan de Moutheuvelweg 7 is bedoeld voor alle verenigingen/accommodaties met een eigen sportkantine. Aanvang 19.00 uur.

Het doel van de avond is om met bestuursleden en inkopers van kantinebenodigdheden van gedachten te wisselen over de meerwaarde van een gezondere kantine met behoud van inkomsten. Tevens geeft deze avond meer inzicht in wat een gezondere sportkantine voor de sportvereniging kan betekenen en worden enkele praktijkvoorbeelden gegeven. Inschrijven kan via e-mail DaisyClaessens@eijsden-margraten.nl of telefonisch via nummer 06-15523199.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen