Omleidingen en afsluiting door werk aan snelwegen Zuid-Limburg

Print
Omleidingen en afsluiting door werk aan snelwegen Zuid-Limburg

Afbeelding: MAUD RIJKEN

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard -

Weggebruikers uit de Westelijke Mijnstreek moeten ook de komende dagen nog rekening houden met omleidingen en afsluitingen als gevolg van werkzaamheden die Rijkswaterstaat thans uitvoert aan de snelwegen in Zuid-Limburg.

Zo is van vrijdag 25 oktober 20.00 uur tot zaterdag 26 oktober 10.00 uur de A76 dicht in de richting Heerlen, vanaf knooppunt Kerensheide tot en met afrit 2 bij Geleen. Tijdens deze werkzaamheden zijn ook de afslagen van de A2 vanuit Eindhoven en Maastricht richting Heerlen ter hoogte van knooppunt Kerensheide afgesloten voor het verkeer.

Een (compleet) overzicht van de werkzaamheden is te vinden op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen