Negende editie van concert en preuverie Clumma voor het goede doel in Klimmen

Print
Negende editie van concert en preuverie Clumma voor het goede doel in Klimmen

Jeroen Trimbos. Afbeelding: Diana Scheilen

Klimmen / Heerlen / Hoensbroek -

Koninklijke Harmonie de Berggalm houdt voor de negende keer concert en preuverie Clumma op zondag 17 november in de Remigiuskerk in Klimmen.

De harmonie werkt hierbij samen met Lions Heerlen Landsfort. De opbrengst van de middag komt ten goede van de eigen jeugdopleiding en de Catharinaschool in Welten. Deze school voor zeer moeilijk lerende kinderen gebruikt donaties om specifiek lesmateriaal of speelattributen aan te schaffen.

Dit jaar staat de muziek in het teken van de oorlog en vrede, passend bij 75 jaar bevrijding van Limburg. Het concert in de kerk begint om 14.30 uur. Solist is dit jaar Gabriël Arias Luna, solocellist van Philharmonie Zuid-Nederland. De preuverie start rond 16.00 uur in Zaal Keulen, tegenover de kerk. Tijdens de preuverie wordt een driegangenmenu geserveerd en zijn bijpassende wijnen verkrijgbaar. De keuken staat onder leiding van Jeroen Trimbos, chef-kok bij kasteel St. Gerlach.

De entreeprijs voor het concert bedraagt 15 euro. Kaarten voor de preuverie kosten 20 euro. Entreekaarten voor beide activiteiten kunnen gereserveerd worden via concert.clumma@gmail.com. Meer informatie is verkrijgbaar bij Ria Morshinkhof via tel. 043-4592539.