MVV kampt met blessures voor Kot en Mares

Print
MVV kampt met blessures voor Kot en Mares

Afbeelding: ANP

Maastricht / Itteren -

Echt veel aanleiding om het elftal te wijzigen voor de wedstrijd tegen Excelsior (vrijdag 20 uur) ten opzichte van een week eerder heeft MVV-coach Fuat Usta niet. Toch is hij daartoe gedwongen, aangezien zijn selectie met enkele blessures kampt.

Middenvelder Serhat Kot heeft last van zijn hamstring en centrale verdediger Luc Mares heeft een enkelblessure. Daarbij is spits Anthony van den Hurk een twijfelgeval. Hij moest donderdag de training vroegtijdig beëindigen. De afwezigheid van Kot zal hoogstwaarschijnlijk worden opgevangen door Joeri Schroijen. De buitenspeler was vorige week afwezig vanwege een schorsing. Op de plek van Mares zal Shermar Martina komen te staan. Martina was afgelopen week samen met zijn broer Shermaine voor interlandverplichtingen met Curaçao in Costa Rica. “Zij zijn fit om te spelen”, zegt Usta.

Facundo Bonifazi en Enes Mahmutovic zijn nog niet inzetbaar. Laatstgenoemde trainde wel de hele week mee met de selectie. “We moeten tegen Excelsior minstens hetzelfde niveau halen als in het duel tegen Cambuur”, stelt trainer Usta. “Tegen Cambuur hadden we meer verdiend dan een gelijkspel.”

Vermoedelijke opstelling MVV: Bertrams, Vermijl, Shermar Martina, Van den Acker, Last, Deom, Kostons, Holtby, Goppel, Van den Hurk, Schroijen.

Luister hier naar de nieuwste aflevering van de Voetbalpodcast van De Limburger:

Voetbalpodcast #29. Video: De Limburger