Medewerkster gemeente Roerdalen in race voor titel ‘ambtenaar van het jaar’

Print
Medewerkster gemeente Roerdalen in race voor titel ‘ambtenaar van het jaar’

Het gemeentehuis van Roerdalen in Sint Odiliënberg. Afbeelding: archief De Limburger/Mitchell Giebels

Posterholt / Vlodrop / Montfort / Melick / Herkenbosch / Sint Odiliënberg / Paarlo / Reutje -

Communicatiemedewerkster van de gemeente Roerdalen Peggy Berben is in de race voor de titel ‘ambtenaar van het jaar’. Dat maakte netwerkorganisatie Publiek Denken bekend.

Publiek Denken is een netwerkplatform voor mensen die werken in de publieke sector. Zij maakten honderd kandidaten bekend die in aanmerking komen voor de titel ‘ambtenaar van het jaar 2019’. Berben is de enige Limburgse gemeenteambtenaar die kans maakt op de titel.

Collega’s maar ook inwoners kunnen via de site van Publiek Denken hun stem uitbrengen. Dat kan tot 31 oktober 18.00 uur. Op 1 november wordt de top 12 bekendgemaakt waarna op 10 december de winnaar wordt gekozen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen