Themaconcert ‘Öm Noeëts mie te vergeëte’ in H. Cunibertuskerk

Print
Themaconcert ‘Öm Noeëts mie te vergeëte’ in H. Cunibertuskerk

Vocaal Ensemble Donna Voce. Afbeelding: Diana Scheilen

Wahlwiller / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Vocaal Ensemble Donna Voce presenteert, in samenwerking met het Mergelland Mannenkoor uit Margraten, het themaconcert ‘Öm Noeëts mie te vergeëte’. Het concert wordt gegeven op donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november in de H. Cunibertuskerk. Aanvang 20.00 uur.

Vocaal Ensemble Donna Voce is een koor dat uit 22 vrouwen bestaat, allemaal afkomstig uit Wahlwiller en omgeving. Dit keer presenteert Vocaal Ensemble Donna Voce in samenwerking met het Mergelland Mannenkoor uit Margraten dit themaconcert dat in het teken staat van de nagedachtenis aan alle dierbaren die gemist worden.

De koren nemen de toehoorders mee op een muzikale reis, een reis ‘öm noeëts mie te vergeëte’. Omdat dit jaar 75 jaar bevrijding gevierd wordt, zal het Mergelland Mannenkoor diverse liederen speciaal ten gehore brengen die hierop aansluiten. De muziek wordt afgewisseld met toepasselijke teksten die speciaal voor deze gelegenheid geschreven zijn door Marcel Ploumen en die aansluiten op de liederen die ten gehore worden gebracht.

Persoonlijke wens

Bezoekers worden in de gelegenheid gesteld om voor aanvang van het concert een persoonlijke wens te schrijven. Deze zal in de herdenkingsboom komen te hangen. Het concert staat onder leiding van Hans Geerkens. De begeleiding aan de piano wordt verzorgd door Hisae Kuijpers.

Het concert wordt twee keer uitgevoerd en wel op donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november. Beide concerten starten om 20.00 uur en zijn vrij toegankelijk. De kerk is open vanaf 19.00 uur. Na afloop van het concert is er een nazit in café A gen Kirk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen