Vier zaterdagen vintage- en brocantemarkt in Voerendaal

Print
Vier zaterdagen vintage- en brocantemarkt in Voerendaal

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

In en rondom café de Haas in Voerendaal is op vier zaterdagen in oktober, november en december een vintage- en brocantemarkt.

Verschillende brocante en shabby chique meubeltjes, industriële woonaccessoires zullen worden verkocht. Daarnaast zijn ook muziekinstrumenten, versterkers, vinyl lp’s en singles, keramiek, kunstvoorwerpen, boeken, oud speelgoed, oude schoolspullen, audioapparatuur en nog veel meer te koop.

De vintage- en brocantemarkt is op zaterdag 26 oktober, zaterdag 9 november, zaterdag 23 november en zaterdag 7 december. De markt begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Café de Haas is gelegen aan de Jeustraat 75 in Voerendaal.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen