Diner-concert voor jubileum Dirgelländer Muzikanten in Stein

Print
Diner-concert voor jubileum Dirgelländer Muzikanten in Stein

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Stein -

Om het 55-jarig jubileum van de Dirgelländer Muzikanten te vieren is er op zondag 10 november het diner-concert ‘Svaty Marty’ in brasserie Merode in Stein.

De jubilerende Dirgelländer Muzikanten spelen gedurende de avond voor alle gasten die ook een drie gangen keuzemenu krijgen voorgeschoteld. Ook zijn er enkele muzikale verrassingen. De zaal gaat open om 15.30 uur, vanaf 16.30 uur begint het concert. Kaarten zijn te koop voor 25 euro.

Het keuzemenu bestaat uit bospaddenstoelensoep als voorgerecht, daarna is er de keuze uit varkenshaas met champignonroomsaus, schnitzel met champignonroomsaus, zonnevis of gegrilde zalm. Alle gerechten worden geserveerd met bijlagen. Het dessert bestaat uit ijs met warme kersen. Er is tevens die avond een tombola met verschillende prijzen.

Aanmelden kan per mail tot 3 november via: lea.dorenberg@ziggo.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen