‘Schatrijke’ bruidegom laat bruid zitten met rekening na overvloedig trouwfeest

Print
‘Schatrijke’ bruidegom laat bruid zitten met rekening na overvloedig trouwfeest

De 49-jarige Thananat Siripiyaporn kon aangehouden worden toen hij uit een vliegtuig stapte. Afbeelding: Bangkok Post

Een man die zich had voorgedaan als miljonair is in Thailand aangehouden, nadat hij zijn bruid na een overvloedig trouwfeest liet zitten met de rekening. De 49-jarige man verliet zijn 30-jarige vrouw kort na de bruiloft.

Volgens de familie van de bruid liet de zelfverklaarde miljardair Thananat Siripiyapornliet een onbetaalde rekening achter van omgerekend meer dan een ton in euro’s. De man vertrok plotseling na de bruiloft, zonder de rekening te betalen. Bovendien zou hij de cheque van de bruidsschat hebben meegenomen.

De bruid dacht dat de man een schatrijke zakenman was en dat hij miljoenen had, verhaalt de krant Bangkok Post. Dat vertelde ze ook aan haar familie. Ze gaven in mei een weelderig huwelijksfeest in de noordoostelijke provincie Buri Ram.

De man werd gearresteerd op de luchthaven van Bangkok toen hij terugkeerde uit Hongkong.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen