WDZ Bocholtzerheide opent carnavalsseizoen met ‘sjpassoavend’

Print
WDZ Bocholtzerheide opent carnavalsseizoen met ‘sjpassoavend’

Ook Bjorn en Mieke komen naar Bocholtzerheide. Afbeelding: Marcel van Hoorn

Bocholtz -

Voetbalvereniging WDZ uit Bocholtzerheide opent het carnavalsseizoen met een ‘sjpassoavend’ in de kantine op sportpark Neerhagerbos op vrijdag 15 november vanaf 20.11 uur.

Voorafgaand aan de avond kunnen feestvierders nagenieten van het jubileumweekend ‘WDZestig’ in de speciaal ingerichte ‘WDZilentDisco’ die vanaf 19.33 uur draait.

Het programma van de feestavond wordt om 20.11 uur geopend met tieëkezinge onder leiding van Ronny Ron en Marvin Everaartz. Na de opening zullen Paul & Leo, La Bamba, Bjorn & Mieke en Big Benny carnavalsnummers brengen voor het publiek. De finale neemt carnavals-dj Jeroen voor zijn rekening.

Kaarten zijn te verkrijgen voor 10 euro per stuk bij de leden van de Road va Veer (Roy Kisters, Ralph Schepers, Bert Schijns en Roger Wetzels) of via activiteiten@vvwdz.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →