WDZ Bocholtzerheide opent carnavalsseizoen met ‘sjpassoavend’

Print
WDZ Bocholtzerheide opent carnavalsseizoen met ‘sjpassoavend’

Ook Bjorn en Mieke komen naar Bocholtzerheide. Afbeelding: Marcel van Hoorn

Bocholtz -

Voetbalvereniging WDZ uit Bocholtzerheide opent het carnavalsseizoen met een ‘sjpassoavend’ in de kantine op sportpark Neerhagerbos op vrijdag 15 november vanaf 20.11 uur.

Voorafgaand aan de avond kunnen feestvierders nagenieten van het jubileumweekend ‘WDZestig’ in de speciaal ingerichte ‘WDZilentDisco’ die vanaf 19.33 uur draait.

Het programma van de feestavond wordt om 20.11 uur geopend met tieëkezinge onder leiding van Ronny Ron en Marvin Everaartz. Na de opening zullen Paul & Leo, La Bamba, Bjorn & Mieke en Big Benny carnavalsnummers brengen voor het publiek. De finale neemt carnavals-dj Jeroen voor zijn rekening.

Kaarten zijn te verkrijgen voor 10 euro per stuk bij de leden van de Road va Veer (Roy Kisters, Ralph Schepers, Bert Schijns en Roger Wetzels) of via activiteiten@vvwdz.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen