Kindervoorstelling ‘Timmy, Toby en de tijdrace’ in Klimboom Simpelveld

Print
Kindervoorstelling ‘Timmy, Toby en de tijdrace’ in Klimboom Simpelveld

Timmy, Toby en de tijdrace. Afbeelding: Theatergroep Melvin en Ruud

Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Theatergroep Melvin en Ruud komt met de kindervoorstelling ‘Timmy, Toby en de tijdrace’ naar Cultuurcentrum De Klimboom aan de Dr. Ottenstraat 46 in Simpelveld. Zij spelen de voorstelling op woensdag 30 oktober om 15.00 uur.

Deze voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar tot 10 jaar. De hoofdpersonen zijn de vriendjes Timmy en Toby van 7 jaar oud. Toby gaat bij Timmy op bezoek maar Timmy is ziek. Hij wil hem helpen en krijgt daarbij een opdracht van een engeltje om de drie voedselgeboden te zoeken. Hij gaat met een zelfgemaakte tijdmachinefiets naar verschillende tijdperken. Hij moet met handen en voeten communiceren met een holbewoner, haalt grapjes uit als een hofnar en probeert mee te doen met een legerstormbaan.

In het voorprogramma staan Yachin en Yuriy met Twee handen op een buik.

Kinderen en ouders/begeleiders hun ouders betalen 5 euro entree. Reserveren kan via info@puurweijersenweijers.nl of tel. 06-55954525.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen