Proclamatie bij CV de Klotsköp uit Brunssum

Print
Proclamatie bij CV de Klotsköp uit Brunssum

Afbeelding: ING Image

Brunssum -

CV De Klotsköp uit Brunssum proclameert haar nieuwe ‘Sjtadsdreigestirn’ in Café Funs Schobben in de Rumpenerstraat op vrijdag 22 november om 19.11 uur.

Ut is weer zo wieet, ut is Vasteloavends tied! luidt het motto van het komende carnavalsseizoen. De proclamatie van de nieuwe heersers wordt omlijst door optredens van Dansgroep Focus, Ivana, Danny Pouwels, La Bamba en DJ Jeroen en is de première nieuwe Dansgarde van CV De Klotsköp onder leiding van Loes Janssen.

Overige activiteiten zijn de receptie op zaterdag 18 januari en de boerenbruiloft op dinsdag 25 februari. Alle activiteiten vinden plaats bij Funs Schobben en beginnen om 19.11 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen