Zondagmiddagactiviteit bij Harteklop in Landgraaf

Print
Zondagmiddagactiviteit bij Harteklop in Landgraaf

De Ark. Afbeelding: archief De Limburger

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Stichting Harteklop houdt elke maand een zondagmiddagactiviteit in De Ark, het gebouw van de Protestantse Kerk in Schaesberg. De eerstvolgende bijeenkomst is op zondag 27 oktober van 14.00 tot 16.00 uur.

Harteklop is een stichting die zich als doel stelt mensen met elkaar in contact te brengen. Vrijwilligers organiseren elke week ontmoetingsactiviteiten in Schaesberg. Omdat er behoefte is aan een bijeenkomst op zondagmiddag, houdt de stichting tot en met mei elke vierde zondag van de maand een bijeenkomst. Enige uitzondering hierop is december, vanwege Kerst. Tijdens deze middagen kunnen bezoekers een koffiedrinken, een praatje maken of een spelletje spelen. De eigen bijdrage bedraagt 0,50 euro.

De Ark ligt aan Op de Heugden 23 in Landgraaf. Voor meer informatie: Ilse Drossaert, tel. 045-5351741.

Zondag 24 november is dan de volgende zondagmiddagactiviteit.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen