‘De Geheugentafel’ in bibliotheek Burgerhoes in Landgraaf

Print
‘De Geheugentafel’ in bibliotheek Burgerhoes in Landgraaf

Afbeelding: Getty Images

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

‘De Geheugentafel’ houdt haar volgende bijeenkomst in bibliotheek Burgerhoes aan het Sweelinckplein in Landgraaf op donderdag 24 oktober.

Van 15.00 tot 16.00 uur kunnen mensen met vragen over dementie, mantelzorgers en professionals elkaar ontmoeten in de bibliotheek. Een vrijwilliger van Alzheimer Parkstad Limburg is dan ook aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden.

In de bijbehorende EHBD-koffer (Eerste Hulp bij Dementie) kunnen bezoekers verschillende soorten informatiemateriaal vinden. Onder andere het herkennen van (symptomen van) dementie, plaatsen waar men terecht kan voor hulp en tips om het geheugen fit te houden komen in deze brochures naar voren. In de geheugenkast van de bibliotheek staan daarnaast informatieve boeken, spellen en romans.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen