Neudecker vervangt geblesseerde Linthorst bij VVV

Print
Neudecker vervangt geblesseerde Linthorst bij VVV

Richard Neudecker. Afbeelding: Le Giesen.

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

VVV-middenvelder Evert Linthorst is niet fit genoeg om zaterdagavond (20.45 uur) in De Koel te starten tegen Vitesse. De Venlonaar kampt met een liesblessure en wordt vervangen door Richard Neudecker.

Linthorst keerde vorige week met een liesblessure terug uit Zeist waar hij onderdeel uitmaakte van de selectie van Oranje onder 20. Hij dacht de wedstrijd tegen Vitesse te kunnen halen, maar moet nu toch aan de kant blijven.

Maaskant houdt buiten de vervanging van Linthorst vast aan de ploeg die met 4-1 onderuit ging tegen PSV. ,,Tegen PSV hebben we behoorlijk goed gespeeld. In balbezit hebben we de juiste dingen gedaan, maar je neemt het op tegen een topploeg. Ik wil deze lijn doortrekken en daarom verander ik niets. Richard gaat dus alleen Evert vervangen”, aldus Maaskant. ,,Richard heeft een mindere periode gehad, maar kan nu laten zien wat hij in zijn mars heeft.”

Maaskant ziet mogelijkheden tegen Vitesse. ,,Vitesse is redelijk kwetsbaar achterin. Daar moeten wij van zien te profiteren. Ze krijgen veel doelpunten tegen uit dode spelmomenten. Daarentegen maken ze wel makkelijk doelpunten. Het is een ploeg die zomaar derde kan worden achter Ajax en PSV.´´

Opstelling: Kirschbaum; Pachonik, Röseler, Schäfer, Janssen; Post, Cattermole, Neudecker; Van Ooijen, Wright en Yeboah.

Bekijk hier de nieuwste aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Video: De Limburger