Man zwaargewond na trap tegen hoofd bij asielzoekerscentrum, Libiër (24) aangehouden

Print
Man zwaargewond na trap tegen hoofd bij asielzoekerscentrum, Libiër (24) aangehouden

Afbeelding: ED/Jelle Krekels

Budel -

Een man is donderdagavond zwaargewond geraakt tijdens een vechtpartij op het azc in Budel. Een 24-jarige verdachte uit Libië zou de man verschillende keren tegen het hoofd hebben geschopt.

Door nog onduidelijke redenen brak er ruzie uit tussen de mannen op het asielzoekerscentrum. Er werden over en weer wat klappen en trappen uitgedeeld en uiteindelijk belandde een van de mannen uit Libië op de grond, waarna hij bewusteloos raakte. De 24-jarige man zou daarna nog diverse malen tegen zijn hoofd hebben getrapt.

De gealarmeerde politie kon de Libische verdachte aanhouden. De 24-jarige man is eerst naar het ziekenhuis gebracht voor verwondingen aan zijn arm. Daarna werd hij in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Wat zijn precieze verwondingen zijn, is onbekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen