Workshop meerkleurig blockprinten in Eijsden

Print
Workshop meerkleurig blockprinten in Eijsden

Afbeelding: Getty Images

Eijsden -

Nathalie Cassee geeft op zondag 24 november een workshop meerkleurig blockprinten in het oude klooster aan de Breusterstraat in Eijsden. De workshop is een vervolg op de basiscursus blockprinten.

De workshop is voor iedereen die graag wil leren werken met mooie houten blockprints en eigen stoffen wil bedrukken. In overleg breng kun je een eigen stof meebrengen. Deze moet lichtgekleurd, voorgewassen en gestreken zijn en bij voorkeur natuurlijk (b.v. katoen, zijde, wol, linnen).

De workshop wordt gegeven door Nathalie Cassee, zij richtte het eerste blockprintatelier in Nederland op. De workshop begint om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur. De kosten zijn 95 euro inclusief BTW.

Aanmelden kan via info@kashmirheritage.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen