Muzikale wandeling door de Efteling

Print
Muzikale wandeling door de Efteling

Afbeelding: De Limburger

Partij -

Fanfare Kunst en Vriendschap ‘wandelt’ op vrijdagavond 8 november onder leiding van dirigent Paul Oligschläger muzikaal door de Efteling. Dit concert dat gehouden wordt in fanfarezaal ‘A gen Wienhoes’ in Partij en begint om 19.30 uur.

Gedurende twee keer drie kwartier komen vele attracties voorbij met bijbehorende melodieën, aanééngeschakeld door componist en arrangeur Mari van Gils. Om de sfeer te versterken wordt het orkest bijgestaan door een harpspeler en een verhalenverteller.

Kinderen worden uitgenodigd verkleed te komen luisteren. Zij kunnen in de pauze een prijsje winnen. Kaarten kunnen worden gekocht bij Bakkerij Meessen of besteld door een e-mail te sturen naar secretariaat@fanfare-partij-wittem.nl. De entree bedraagt 10 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro. ‘A gen Wienhoes’ is gelegen aan de Oude Heirbaan 7a in Partij.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen