John Knoops Gravel Ride door Gulpen

Print
John Knoops Gravel Ride door Gulpen

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Gulpen -

De John Knoops Gravel Ride wordt dit jaar gereden op zaterdag 2 en zondag 3 november. Door het Limburgse gravel landschap is een volledige GPX-route uitgezet.

Er zijn vier verschillende routes te fietsen van twintig, dertig, tachtig en honderd kilometer. De start locatie is Boerderijcamping Berghemmerhof in Gulpen. Op zaterdag is om 10.00 uur de start, op zondag om 9.00 uur. Inschrijven kost 30 euro per dag en 50 euro voor het hele weekend. Tijdens een rustplek is er water, sportdrank, fruit en sportbars verkrijgbaar en wordt er voor technische verzorging gezorgd. Tevens ontvangt elke deelnemer een goodiebag. Na afloop is er een barbecue burger party.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen