Appelverkoop CV De Kieveloeët

Print
Appelverkoop CV De Kieveloeët
Meijel -

Leden van CV De Kieveloeët bieden zaterdag 26 oktober vanaf 9.30 uur huis-aan-huis echte Méélse appels aan van de Meijelse ondernemer Groente & Fruit van Lier. Ook bij de marktkraam van de carnavalsvereniging op het Alexanderplein worden tot 16.00 uur onder de klanken van Méélse vastelaovesmuziek appels verkocht.

Ook Prins Marcel I gaat op pad om appels aan de man te brengen. De opbrengst van deze appelactie komt ten goede aan de vastelaovendactiviteiten van de vereniging zoals de Liedjesavond, het Sjééle Waazel Gala, het Prinsenbal, KKKM, de Bonte Avond, de Sleuteloverdracht, de optocht en het Kieveltreffe. Kijk hier voor meer informatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen