Jeugdcarnavalsvereniging de Foekepot opent het carnavalsseizoen

Print
Jeugdcarnavalsvereniging de Foekepot opent het carnavalsseizoen

Prins Dani I, Prinses Lena en Minister Zepp. Afbeelding: JCV de Foekepot

Berg en Terblijt -

Jeugdcarnavalsvereniging de Foekepot opent op zaterdag 9 november in Zaal ‘t Vöske het carnavalsseizoen 2019-2020. De avond begint om 19.11 uur.

Na het oplaten van de Foekepot door prins Dani I, Prinses Lena en Minister Zepp, neemt dit drietal plaats als jurylid van de Bergse Superstar, ondersteund door de juryleden Wilma Kamoen en Michel Hendriks. Aan deze talentenshow kan en mag iedereen deelnemen die tussen de 4-99 jaar oud is en die zijn of haar talent(en) wil laten zien aan het publiek van Berg en Terblijt en omstreken. De entree is gratis. Talenten kunnen zich aanmelden via e-mail jcvdefoekepot@gmail.com of via Maartje Overmans, telefoonnummer 06-46 04 04 88 of naar Chantal Candel, telefoonnummer 06-15 56 30 10.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen