Botsautootjes terug van weggeweest op kermis in Susteren

Print
Botsautootjes terug van weggeweest op kermis in Susteren

De autoscooters in opbouw. Afbeelding: Kevin Hoffmans

Susteren -

De botsautootjes maken hun rentree op de najaarskermis van Susteren. De autoscooters, zoals de botsauto’s ook wel worden genoemd, hebben al enkele jaren niet meer in Susteren gestaan.

Andere attracties op het kermisplein zijn onder meer een carrousel, de touwtrekkraam, Crazy Calipso, de Coin Dozer oftewel de muntjesschuiver en diverse eetkraampjes. Een aantal horecagelegenheden in het dorp organiseert bijvoorbeeld een muziekavond op zaterdag of een toeptoernooi op maandag. De najaarskermis in Susteren vindt plaats van zaterdag 19 oktober tot en met dinsdag de 22ste en is alle dagen geopend vanaf 14.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen