Kinderactiviteit rond paddenstoelen op de Groote Heide

Print
Kinderactiviteit rond paddenstoelen op de Groote Heide
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Het Limburgs Landschap houdt op woensdagmiddag 30 oktober een kinderactiviteit rond paddenstoelen. De gidsen gaan samen met de kinderen op zoek naar de gekste, mooiste of misschien wel lelijkste paddenstoel.

Deelname staat open voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De anderhalf tot twee uur durende activiteit start om 14.30 uur vanaf Gasterij Groote Heide aan de Hinsbeckerweg 55 in Venlo. Deelname is gratis. Denk aan stevig schoeisel en het dragen van een lange broek. Aanmelden kan via de agenda van Limburgs Landschap. De gidsen gaan samen met de kinderen op zoek naar de gekste, mooiste of misschien wel lelijkste paddenstoel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen