Peter Winnen te gast op reünie Wielerclub Olympia

Print
Peter Winnen te gast op reünie Wielerclub Olympia

De eerste clubfoto van Olympia, gemaakt in 1983. Afbeelding: TWC Olympia

Baarlo -

Ruim zeventig (oud) leden hebben zich opgegeven voor de reünie die Wielerclub Olympia in het kader van haar 60-jarig jubileum op zaterdag 23 november houdt. Met deze opkomst is er voldoende stof om de nodige sterke verhalen uit het wielerpeloton op te halen. Eén van de hoogtepunten van de avond is een lezing van de Tour de France legende Peter Winnen over zijn wielercarrière.

Saillant detail is dat Peter Winnen zijn eerste overwinning behaalde bij de aspiranten tijdens een door Wielerclub Olympia georganiseerde wielerronde in Boekend. Daarna groeide hij uit tot een sportheld, mede door zijn overwinningen in de bergetappes in de Tour de France in de tachtiger jaren.

De feestavond wordt gehouden in Muziektheater Thalia in Baarlo. Na de ontvangst met koffie en iets erbij verschijnen alle aanwezigen op ludieke wijze voor de schijnwerpers. De avond wordt afgesloten met een gezellig samenzijn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen