Goederen & Dienstenveiling in Velden

Print
Goederen & Dienstenveiling in Velden

Afbeelding: INGimage

Velden -

Een aanbod van zo’n honderddertig artikelen en diensten komt zondag 27 oktober onder de hamer in ‘veilinghuis’ de Vilgaard in Velden. De organisatie is in handen Gemengde zangvereniging Animo en Muziekvereniging Fanfare Velden. Als veilingmeesters zijn Ger Koopmans en Rob Uylings van de partij. De veiling begint om 14.00 uur.

Het aanbod varieert van een proeverij met hapjes bij Wijngaard ’t Hanik en toegang tot Spa Wellness in Lomm tot een rit in een historische militaire jeep, een huifkartocht of een onderhoudsbeurt aan de fiets. Ook het huren van een koets voor bijvoorbeeld een huwelijk, een rondvaart over de Maas en diverse excursies bij Pure Ingredients gaan onder de hamer. Het overzicht van het complete aanbod is onlangs in Velden huis aan huis bezorgd. De opbrengst van de veiling gaat naar de twee organiserende verenigingen.

Aan de veiling is tevens een loterij gekoppeld. De hoofdprijs is een reischeque van Reisbureau Ghielen ter waarde van 750 euro. De tweede prijs is een waardebon van 250 euro bij Juwelier-Optiek Schreven en de derde prijs een waardebon van 100 euro van Hostellerie de Maasduinen. Loten zijn voor 7,50 euro per lot verkrijgbaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen