Drumband van Harmonie Berggalm oefent voor concertconcours

Print
Drumband van Harmonie Berggalm oefent voor concertconcours

De leden van de drumband van Harmonie Berggalm. Afbeelding: Eigen foto

Noorbeek -

Ter voorbereiding van het concertconcours van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT) op zondag 24 november geeft de drumband van harmonie Berggalm uit Noorbeek twee gratis concerten: een herfstconcert op vrijdag 25 oktober en een pre-concours concert op 16 november. Beide concerten worden gehouden in paviljoen Berggalm in Noorbeek.

Op vrijdag 25 oktober staat het herfstconcert gepland. Vanaf 1900 uur zullen de volgende korpsen concerteren: Jeugdharmonie Mherimba, drumband koninklijke harmonie Sint Cecilia Mheer, klaroenkorps schutterij Sint Joseph Vijlen en drumband harmonie Berggalm uit Noorbeek.

Op zaterdag 16 november staat het pre-concours concert gepland, met de drie Limburgse deelnemers van het LBT concours dit jaar. Vanaf 19.00 uur treden achtereenvolgens op: drumband harmonie Berggalm uit Noorbeek, drumband fanfare Sint Jozef uit Buchten en drumband harmonie Sint Joseph uit Sittard.

Als laatste voorbereiding op het concours optreden zal de drumband Berggalm op vrijdag 22 november een generale repetitie houden in Paviljoen Berggalm, de aanvang van deze generale repetitie is 20.30 uur.

Tijdens het concertconcours op 24 november in Heel maken acht jeugdleden hun debuut op het concourspodium.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen