Halloweenconcert voor kinderen in Simpelveld

Print
Halloweenconcert voor kinderen in Simpelveld

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Harmonie St. Caecilia uit Simpelveld geeft een halloweenconcert voor kinderen vanaf 7 jaar in Partycentrum Oud Zumpelveld in de Irmstraat. Het concert is op zaterdag 2 november en begint om 19.00 uur.

Die avond wordt het verhaal verteld van Bram, Anne, Noor en Gijs die gingen ‘trick-or-treaten’ in Simpelveld. Op een aantal plekken in het dorp bellen ze aan in de hoop om heel veel snoep te krijgen. Maar niet iedereen die de voordeur open doet is even gezellig... De harmonie speelt toepasselijke muziek bijvoorbeeld uit films als Harry Potter en de Ghostbusters. Ook dansgroep Magic Rythm treedt op tijdens het concert.

Muziekles

In de muzieklessen van groep 5, 6 en 7 van De Meridiaan wordt speciaal voor het halloweenconcert de Danse Macabre behandeld, onder meer bekend van het Spookslot in de Efteling. De harmonie speelt dat stuk ook en nodigt de kinderen van groep 5, 6 en 7 uit om samen op te treden. Meer informatie daarover staat in een brief die de kinderen op school hebben gekregen en op www.harmoniesimpelveld.nl. Kinderen die meedoen, hebben gratis toegang tot het concert. Aanmelden kan via de website van de harmonie.

Entreekaarten

Overige belangstellenden kunnen een entreekaart kopen voor drie euro bij Juwelier Kicken, De Witte Bazar of via www.harmoniesimpelveld.nl. De concertzaal in Partycentrum Oud Zumpelveld opent 45 minuten voor aanvang van het concert. Om het extra spannend te maken wordt bezoekers van het halloweenconcert gevraagd om een zaklamp mee te nemen. Wie dat wil mag ook verkleed komen.